Σεμινάρια για τούς καλοκαιρινούς μήνες

Η εταιρεία RedBlue Education δραστηριοποιείται και σε προγράμματα εκπαίδευσης κατά τους θερινούς μήνες, διάρκειας από 1 έως 3 εβδομάδες για μαθητές που θέλουν να συνδυάσουν τα μαθήματα με τις διακοπές τους. Πολλά από τα προγράμματα αυτά διοργανώνονται και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Η RedBlue Education βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στη Βόρεια Ελλάδα. Η πόλη με την μακρά ιστορία της, την υψηλή γαστρονομία και την έντονη νυχτερινή ζωή αποτελεί κέντρο των Βαλκανίων. Η προνομιακή της θέση δίπλα στη Χαλκιδική, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, την καθιστούν σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς.

Η RedBlue Education προσφέρει καλοκαιρινά προγράμματα συνδυασμένα με πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τα καλοκαιρινά προγράμματα διαρκούν έως 3 εβδομάδες και έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα σπουδών που έχετε επιλέξει και αποκτώντας την αντίστοιχη πιστοποίηση παράλληλα με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και τις διακοπές σας, θα γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Και όλα αυτά, όπως πάντα, κάτω από την επίβλεψη, την επιμέλεια, τις εξαιρετικές μεθόδους διδασκαλίας και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.